Bästa betting bonus

Låt oss börja med böckerna på ryska för att täcka ett brett utbud av läsare. Så, boken “Spela med nummer” är säkert en måste-läs. Författarna är Chris Anderson och David Sally. Båda tidigare idrottare, den första som är professor vid Cornell University i New York, USA. Den andra ägnade sig åt studier av strategi och taktik för spel, förhandlingar och beslutsfattande vid Handelshögskolan. Taka på Dortmund College USA.

Förutom en sådan korrekt kombination av författarnas idrott och vetenskapliga biografier har boken andra fördelar. Vi måste börja med att boken publicerades ganska nyligen – år 2016. Dessutom lyder inte titeln, varje kapitel är fyllt med siffror och statistik, men också berättelser om fotbollsspelare, tränare och andra inblandade tecken och är därför lätt att läsa och slutsatserna och moralen i varje berättelse är verkligen övertygande läsaren.

Vad är vikten av denna bok? Det visar tydligt att sportanalyser och stora data spelar en mycket viktig och ständigt ökande roll i modern fotboll. Också viktigt är rollen av chans, oförutsägbara slumpmässiga händelser som mötet utgår ifrån. Detta diskuteras i bokens första kapitel, och det är nödvändigt att läsa. Av en slump reduceras dock inte allt, annars skulle lönerna för de bästa fotbollstränarna och överföringarna för de främsta spenderna inte ha nått sådana sanna blåsvärden.

Fotbollslag varierar givetvis mycket mellan varandra, liksom individuella spelare och tränare. De bästa strategierna i spelet ger fler segrar till lagen, och endast en svag länk i laget kan orsaka en katastrof, vilket är fallet med Challenger rymdfärds ringtätningar, som exploderade en halv minut efter starten 1986. Varje slutsats i kapitlet stöds av forskning och en stor mängd data.

Boken har också intressanta historier om illusioner och kognitiva företeelser som fans och även idrottsutövare är föremål för. Vi har redan lärt oss om illusionen av en “glad hand”, när publiken har intrycket att spelaren är i chock och nu faller bollarna själva i korgen.

Ytterligare information: Jämför casinon på nätet

Releated Post