Betsafe poker

Om en marknad med lika chanser kallas hundra procent, är det i grunden en värdelös marknad, eftersom det ger inget till spelaren eller kontoret. Men när en händelsemarknad uppskattas vara mindre än 100%, betyder det för en spelare att värdet på vadet är högre här, men sannolikhetsprocenten för möjliga resultat är lägre. Och å andra sidan, om marknaden är över 100%, vilket ofta är fallet, innebär Betsafe det att marknadsvärdet inte är så högt i princip. Det är inte alls svårt att bestämma “den föreslagna marknadens” värde och därmed marginalen för bookmakeren på denna marknad. Först måste du bestämma sannolikheten för utfallet (i procent), inbäddad i decimalkoefficienten. Ta faktorn 1,65. Konvertera till sannolikhet genom att dividera 1 med 1,65. Vi får 0.606. Multiplicera med 100 – och få 60%. Vi beräknar sannolikheten för varje koefficient för möjliga resultat. Då summerar vi sannolikheten och multiplicerar med 100. Vi får procentandel av marknaden.

Är satsningar på sekundära turneringar bland ryska spelare i allmänhet efterfrågan? Alexander Yegorov, biträdande generaldirektör för Betting League BK: “Andelen spel Betsafe på sådana händelser jämfört med de bästa matcherna är givetvis obetydlig. I tal representerar mindre än 20% av omsättningen från satsningar på sådana turneringar med absolut kvantitativ överlägsenhet av sådana händelser. dagar när kalendern för toppevenemang är tom räcker intresset för sekundära turneringar kraftigt. Samtidigt spelar bookmakerlinjen till evenemanget en viktig roll när man populariserar en turnering eller en annan. e från fans, och vi övervakar ständigt sådana händelser. ”
Vi letar efter marknader med den lägsta marginalen.

Många nybörjare i bookmakare lägger inte vikt vid ett sådant koncept som marginal. Deras argument: Samma sak är marginalen inte synlig, och vi lägger på koefficienter som visar hur mycket avkastning det går att vinna vaden. Varför behöver vi räkna “alien” (bookmaker) pengar? Okej, men inte riktigt. Professionella Betsafe spelare letar efter värde varhelst den är. Letar efter den minsta marginalen på evenemanget bland bookmakers, de betraktar sina pengar. Dessutom, de så kallade “vilocaries”, människor som spelar på skillnaden i odds och bookmakerkommissioner, gör bra pengar på sikt just för att de kan leta efter evenemang med lägsta marginalen.

Läs mer: betsafe poker

Releated Post