Gå tillbaka, två steg framåt

Leo, som höll flytande efter att ha misslyckats vid VM, försökte i slutet av sommaren ge ett förståeligt svar på mycket svåra frågor. Som förväntat fanns det inga enkla svar på komplexa dilemman. Bundestims huvudtränare var emellertid i stånd att beskriva problemområdena och indikerade sätt ut ur krisen. Om att sammanfatta slutsatserna från Yoga, då i bottenlinjen kommer vi att ha följande: en förändring av generationer och fel taktik. Tränaren medger att han misstog genom att satsa främst på de spelare som segrade för fyra år sedan vid VM i Brasilien. Men han var ännu mer misstagen att han försökte göra Spanien ur Tyskland på världsforumet i Ryssland. Det är att införa hennes tiki taku.

Gå tillbaka, två steg framåt.

Vad har kommit av allt detta, alla vet redan. Konsekvenserna av de enskilda misstagen av tränaren och fotbollslaget i det tyska landslaget förlorar till denna dag. Och jag måste erkänna att denna process inte är mycket smart utarbetad för henne. Som nämnts ovan har Tyskland inte bara glömt hur man ska vinna, utan också drabbats av bildförluster. Men fortfarande, hugg till roten tidigt. Eller kanske är det för tidigt. Och här är varför.

Turneringen under det underliga namnet “League of Nations” orsakade inte mycket spänning i Tyskland. Även om Mannshaft sjunker från en konventionell grupp till en annan, inte mindre villkorlig, kommer detta inte att bli världens ände för borgerna. För i närheten av Rhen är de vana att tänka i mer globala kategorier. Sådan, till exempel, som europeiska eller VM.

Kan du tänka dig att det tyska landslaget, det nuvarande tyska laget, med den nuvarande urvalsformeln inte kvalificerar sig för Euro 2020? Jag vet inte om dig, men jag kan inte föreställa mig denna nonsens. Jag är säker på att hon kommer dit. Gilla nästa världsmästerskap. Förresten, i det här sammanhanget vill jag göra historiska paralleller. Det senaste systembrottet i det tyska landslagets historia hände mer än trettio år sedan. Sedan, i 1985, förlorade tyskarna också mycket. Och vem slår inte. Men den mexikanska mundialen “vald”. Och gjorde sig till finalerna, där de förlorade för det fenomenala Maradona laget. Jag är långt från att tänka på att Tyskland definitivt kommer att göra det till finalen vid nästa representativa turnering, för det är för länge att vänta på det, så vattnet kommer att springa ut nemeryanno. Men jag tvivlar inte på att tyskarna kan göra jobbet på buggarna. Om bara för att i denna attraktion har de blivit mer skickliga än någon annan.

Releated Post