Han gick ut efter tio år utanför eliten fem. Har hon den tionde titeln från Paris?

Faller från femte till sjunde plats, är Nadal inte störd. “Inget förändras”, säger han. Förändringen kan uppstå om den tappas från toppen åtta -. Och kunde därmed en sämre redan inletts i ett tidigt skede av turneringar möter en stark motståndare

Ett sådant scenario är inte orealistiskt, eftersom Nadal försvarar 600 poäng till finalen i Rom och 2000 för Roland Garros. Och speciellt under kampanjen för tionde titeln på Paris Grand Slam-turnering sådant skulle kunna vara en stor komplikation.

“Jag behöver ett bra resultat i Rom,” Nadal misstänker. Men han förväntar sig inte något ljus.I den italienska huvudstaden kommer att möta hela världens ledare, däribland suveräna säsong, Novak Djokovic, som den tidigare turneringen i Madrid missa.

Spanjoren, som förra året i stort sett promarodil med en skadad handled, värkande ryggar och blindtarmsinflammation, plus ännu ser förgäves efter en form som det bör åtföljas av en sensationell säsong i 2013.

Men det verkar som han är sin maximala lite närmare. Han visade stor prestation i semifinalen med Tomáš Berdych. “Det var en av de bästa matcherna under en lång tid”, sade han även i söndagens final efter tydligt föll till Andy Murray. “Det är vad jag vill rensa från minnet.”

Roland Garros, som börjar i mindre än två veckor, kommer inte att träda i rollen som en klar favorit, som det var innan.

Efter finalen i Madrid, men hans chanser verkar göra bara lite bättre än tidigare Barcelona-turneringen, där han inte hade det andra spelet.

“Vid domstolen i Paris förlorade han bara en match i historien. Roland Garros kommer att vara en av favoriterna.Kanske inte lika stor som tidigare år, men neodepisoval jag skulle “säger Murray.

” In Madrid visade nog att det kan konstateras att efter två veckors arbete och ett bra resultat i Rom kan Roland Garros vara upp till titeln. ”

tionde seger i Paris Grand Slam för Nadal i år skulle innebära en mycket mer än bara packade årsjubileum.

Releated Post