Jagr riskerar, inte ens för en sekund. Han föreslog att han inte skulle ockupera platsen

Jaromir Jagr spelade inte i den femte matchen i den första ligan spela spela för hockeyspelare Kladno för en sekund. Riddarna har dock med hemvinster 3: 2 vunnit mechbol, som kan användas redan på torsdag på isen i Prostějov. Jágr har ännu nio av de 15 erforderliga nybörjare att delta i en eventuell dungeon. Riddarens ägare behöver sitt lag att tveka en gång till, annars kan han inte gå in i spärren.

“Jarda Jagr kom till oss på morgonen och sa att det var en mycket viktig match, och vi borde tänka om han skulle vara där i några sekunder. Allting kan hända i spelet, och han ville att vi skulle spela hela antalet spelare och lämna det till någon annan. Hur kommer det vara med honom nästa dag i Prostějov, vi ska bara prata om det, men för den stora generösa gesten uppskattar jag det, förklarade tränaren Pavel Patera.

Jagr behandlar intensivt den återkommande knäskada som orsakade honom en obehaglig operation av Sivory i Cantina för 17 dagar sedan. I något playoff-spel har han bara spelat i några sekunder i en enda substitution för att samla starten som ett nödvändigt villkor för eventuell inblandning i extra-liga dungeon.

Om han dyker upp på isen i Prostějov behöver han Kladno att tveka igen under avspelningen. I annat fall skulle han inte ha uppfyllt villkoren för en spelserie med femton spelade första omgången matcher, vilket är obligatoriskt för varje hockeyspelare att få delta i fängelsehålan. För att kunna delta i det måste riddarna nå seriens vinnande sträcka med Prostějov och sedan eliminera även České Budějovice.

Releated Post