Men det tyska landslaget Joachim Levs

Valery Vasilenko – om den långvariga krisen i det tyska landslaget, som de säkert kommer att hitta en väg ut.

Systemkrasch, eller Vad hände med Bundestim
Tyskarna har blivit som alla andra. Det vill säga de har glömt hur man ska vinna. Lineker berömda formel fungerar inte längre. Dessutom har det tyska landslaget blivit en medelmåttighet. Det här talar om resultaten. För första gången i sin historia förlorade Bundestim sex matcher på ett år. Och med tanke på att det här året ännu inte är klart, är det fortfarande för tidigt att få slut på denna “hemska” historia. Dessutom kunde laget av Leva inte göra mål i tre officiella slagsmål i rad, och riskerar allvarligt att flyga ut ur elitförbundet i Nationella förbundet. Kort sagt är krisen uppenbar. Och tid för allvarliga störningar.

Men det tyska landslaget Joachim Levs huvudtränare ser inte ut som en man som har “förlorat allt”. Och ledningen för fotbollsunionen i Tyskland fortsätter att lita på mentorn. Hur som helst, i detta skede. Från utsidan verkar det som att dessa herrar helt enkelt inte har en plan “B”. Även om man noggrant undersöker, kan man dra slutsatsen att inget förfärligt för närvarande med det tyska landslaget inte händer. För det värsta har redan hänt.

Tragedi utan triumf

Och den här hemskaste händelsen hände vid världscupen 2018. Där, på Ryska Mundial, kunde Tyskland för första gången på åttio år inte övervinna gruppfasen och nå slutspelet. Tyskarna hedrade med bara en seger och även koreanerna blev slagna. Även om det är skamligt inte så mycket nederlaget själv och det faktum att det inte finns något i fraktrundan, men frånvaron av spelet och “partilinjen” – allt vad fotboll Tyskland var känt för under det senaste halvan.
Efter Mundial uppstod några detaljer om det tyska fiasko. Denna del av laget på den etniska delen, och nevzov i landslaget Sana’a och Rüdiger-vattenkroppen. Men det här är allt – så liten sak. Mer exakt är det nyanser som inte svarar på huvudfrågan – varför tragedin inträffade trots att triumfen ursprungligen var planerad.

Releated Post