Observera att Harris och Blitzer

Dessutom var Crystal Palace väldigt nära hösten i klassen när förra säsongen var beroende av den nederländska chefen Frank de Boer. Att inse sina misstag i tid krävde cheferna Roy Hodgson, som försvarade en plats för Crystal Palace i Premier League, men den här säsongen gör han exakt samma sak utan att lösa uppgiften till en högre rang. ägarna.

Mäktiga herrar. 7 rikaste ägare av klubbar ubåt

Observera att Harris och Blitzer, som också är medägare till NHL-klubbarna “New Jersey Devils” och NBA “Philadelphia Sevents Siksers”, lämnades som chef för “Crystal Palace” av den brittiska affärsman Steve Parish, som äger 18% av “glassmakers”. Men alla viktiga frågor för klubben utvecklas fortfarande utomlands, och den högsta uppnåendet av “Crystal Palace” med amerikanska ägare är att nå FA Cup final 2015/16, där Londoners förlorade till Manchester United i extra tid (1: 2) .

5. Joe Lewis (Tottenham) – 4,5 miljarder pund

Ägaren av 85,55% av Tottenham-aktierna är ENIC International Ltd, som i sin tur ägs av 82-årig brittisk miljardär Joe Lewis. Enligt 2018 ligger Lewis på 12: e plats i listan över de rikaste i Storbritannien.

Lewis visar emellertid inte mycket intresse av direktförvaltningen av fotbollsklubben, och därför är hans faktiska ledare Joe affärspartner Daniel Levy. Självklart är det här parets arbete huvudsakligen inriktat på att få fotbolls-troféer, vilket skulle vara mycket önskvärt för fans av “spurs”, men på den maximala fyllningen av klubbens kassa med kontanter. Av denna anledning är förvaltningen av Tottenham helt nöjd av en sådan chef, som Mauricio Pochettino, som regelbundet kan hålla laget i de 4 bästa ubåtarna till lägsta möjliga pris och ta henne till Champions League, vilket ger klubben en bra vinst.

Releated Post