Som en dröm. Talent of the 10th League vill att United försöker mot Barcelona

Detta är inte ett skämt eller en dröm, men en verklighet: United mittfältaren har den tionde högsta konkurrens i hög efterfrågan. I förra månaden bad dom honom om tester, vilket han tog fart på och mätte hundra på mindre än elva sekunder. Dessutom, tack vare lyckas och sommar get unik chans att skapa sig en affär.

Intressant Grimshaw ingen supertalentovaný tonåring, i år blir det tjugotvå. Som pojke, spelade han nio år för staden, den största rival United, efter att ha passerat de vuxna hade ingen plats för honom.Så få genom genom de lägre ligorna, det sista laget Glossop North End, med sitt bidrag avancerade från North West Counties Football League -. Den tionde högsta tävlingen

Och den här tävlingen men tydligen noga övervakas av engelska scouter, försvararna och skicklig mittfältare med sin vänstra hand tidigt i själva verket känt till mycket högre nivåer. Sågs av flera klubbar från Premier League och United har gjort en punkt av det till dem nevyfoukla konkurrens.

“Han fick en inbjudan till en sommarturné i USA. Det är för vår klubb en stor framgång “, jublade tränare Chris Glossop Willcock. “Vi kommer att se i juli hur det kommer att utvecklas. Han är en kvalitet fotbollsspelare, även om han fortfarande lär sig.Men att vara i ett lag som Manchester skulle det hjälpa alla i utvecklingen. “Under koncentrationslägret i Amerika borde United spela med Paris Saint-Germain och Barcelona, ​​vilket skulle vara orealistiskt för Grimshaw hoppa: i stället för okända motståndare från små lokala lag, skulle han börja mot Messim eller Ibrahimovic…

Även i Glossop har han ingen bestämd plats i uppsättningen. På helgen saknade han till exempel i bas elva i Wembley, där hans lag spelade FA Vase Cup-finalen, en traditionell turnering för klubbar från lägre tävlingar. Han gjorde det i andra halvan och besegrade 1: 2 med North Shields. “En hemsk känsla. Fotboll är ett grymt spel, “skrev han på sitt twitter-konto.

Men denna besvikelse kommer säkert att vara överväldigande.Särskilt om pojkvänens dröm är uppfylld på sommaren.

Releated Post