Teplice bor. En kopp? Liberec är inte Real Madrid, tror han

Universell fotbollsoldat Jakub Hora: vart du sätter honom, kommer han att göra mål. I Jihlava beslutat att Teplice seger. 1: 0 från den vänstra tillbaka

“många ovanliga roll. När jag spelade i försvar, till höger. Men tränaren sa att han behöver mig kvar, jag kunde inte motstå “, flinade Hora, en före detta anfallare, efter hans vinter överföring till Stínadla mestadels ytter.

För glassmaker på våren görs i ligan för tredje gången, med Budweiser höst hade redan skrivit sju träffar. Sabbaten har stor vikt, Teplice är bara två poäng från 5 partitioner, vilket kan innebära en biljett till VM i Europa. Nu har rozparáděná Pribram, våren komet, som nyligen passerade Slavia 2: 1 tack vare slag Bednar.Och på söndag Pribram Teplice stadion anländer.

“De återstående tre matcher i ligan, vi får se vad som händer”, vågade berget i några prognoser. Han pratade om målet. Kapolongo på kanten av rutan för att hålla bollen mellan tre motståndare sköt honom till Horus, som fastnade i straffområdet och skickade en viktig mål i matchen. “Jag är inte rädd för att skjuta min vänstra, men jag slog bollen till höger. Kuko sprang ut, och jag trodde att jag skulle vara ensam när jag sparkade bollen. “Han var. Nöd i försvaret paradoxalt tvingade Teplice till framgång. Från den ursprungliga foursome hoppade på grund av disciplinära straff Vondrášek, Krob och Jablonsky, vilket innebär att endast Luftner. Tränaren grep Matulu, Hoška och Hora. “Mot Jablonec vi spelade med Matula kvar, men det är inte hans ställning, Montenegro är anpassningsbar.Vad kom till Teplice i varje match gav hundra procent kraft, vare sig i förväg eller vid Bek, “prisa honom rådet för första gången i startuppställningen skickade vinter ungerska förstärkningar Balázs.

Dietary win Teplice smakade makt inte mindre. “Vi måste erkänna att inrikes var bättre. Under första halvåret skjuter vi verkligen inte vid porten, säger Hora. Han brann bara över på Potovny. “Under den andra halvan spelade vi lite mer och kröp på utbrytningar.” Och när målvakten räddade Grigar flera Glazer, slog själv.

I pausen rådet var tvungen att vakna spelaren. “Han är en motivator coach”, säger Hora. Tränaren skrev: “Jag har sagt mycket starkt att spela på det här sättet, vi kommer inte ens ta en poäng.I början saknade rörelse, kanske eftersom vi gick på morgonen. “Lose, Jihlava Teplice hoppade av en femte plats skulle ha varit i en dimma.

I dimman är en cupfinal, bör glastillverkarna i mitten av 18.15 Mazat hem mot Liberec jätte manko 0: 3. “Det kan vara så att vi ger en snabb mål och vårt folk kommer att köra för andra”, målar en ytter Egon Vůch. “Det är Liberec, inte Real Madrid. Vi kan inte kasta bort det. Jag tror att vi fortfarande är i spelet. “

Releated Post