Trainer Pivarník: Det var inget omnämnande i den bohemiska stugan om räddningen

Efter den 27: e omgången av tävlingen är Vrsovicky hela 11: e plats med en ledning på nio poäng före glida rälsen. Vad skulle det därför kunde förbereda en räddning som nu verkar nästan självklar?

Hradec Kralove och tjeckiska Budejovice skulle ha i de återstående tre rundor för att vinna alla sina matcher, medan spelarna Bohemians ha alla sina matcher att förlora. Sanningen är att fotbollen i grönt och vitt tröjor sig en enkel dragning -. Första spel i Brno, sedan hemma med Pilsen och året slutade på Letna mot Sparta </​​P>

“Det vore en paradox om någon kunde äntligen fyra rundor att vinna fyra gånger när han vann bara fem gånger under säsongen. Allt är möjligt, de teoretiska chanserna för dem finns.Men alltför verkliga det är nog inte “, funderade Roman Pivarník, coach Bohemians.

Vid en presskonferens, journalister sade att nu är det för trött för att svara på frågor som rör poängs skillnad i tabellen eller räddnings konkurrens.

“Eftersom du har journalister, sex, sju varv fortfarande att räkna, hur många poäng behöver räddas. Vi går från match till match. Vi hade målet att vinna 30 poäng i 29: e omgången och vi fick mer. Jag hoppas vi lägger till några punkter. Det har aldrig nämnts någon räddning i stugan, och spelare är redan upprörd när varje fråga handlar om omräkning. Men det hör till “, säger Pivarník

Nyligen förvärvade sina avgifter pekar för oavgjort 1: 1. Med Mladá Boleslav.Dessutom ett hem över den fjärde enheten i tabellen skapade fler chanser och skott, men det var mer som en duell där försvaret dominerade.

“I matchen gick vi mycket aktivt, vi ville spela, lyckades vi. Det är synd att efter en sådan ett allvarligt fel, ingen fotbollsevenemang, fick vi målet “, beklagade Pivarník. “Mycket positivt var att vi snabbt sätta en kontakt mål efter en händelse.Matchen var balanserad, försvaret spelat konsekvent och spelade lite attacken. ”

Offensive spel, men sågs endast i första halvlek, under de kommande fyrtiofem minuter senare, det var snarare en kamp. “Den andra halvan var svårvunna och från vår sida, så det var inte gillar fotboll först”, erkände tränare osmačtyřicetiletý.

Prestanda Bohemians också tecknat mittfältare frånvaro rådet, som hade kommit ut i halvtid. “Han fick fingret rakt i ögat och gick till sjukhuset. Han såg inte sitt öga, huvudet snurrade, så han kunde inte fortsätta i spelet. Eftersom Marek Jarolim är skadad har vi ingen kreativ spelare som kan styra spelet.Vi sätter alternativet Žaloudkovi unga defensiva spelare. ”

Pivarníka kan dessutom förvärvat punkt framåt och bildar úočníka Mikus, som i våras gjorde för fjärde gången, totalt sett mot Mlada Boleslav var hans sjunde mål för säsongen. </P >

“en hel del arbete i hans innings. Slutförande är fantastiskt, men saknar lite timing på huk. Hans förbättring kommer att bli betydande “, sade han att ta itu med sina spelare Pivarník.

För fulla belåtenhet han fortfarande saknar visshet om frälsning. Men det kan komma rätt i nästa omgång. För att upprätthålla Bohemians tillräckligt för att vinna i Brno, Hradec Kralove eller tvekan och den tjeckiska Budejovice.

Releated Post