Trots att han föddes utanför Egypten

“När jag skämt med min lagkamrat Mahmoud Trezeguet och sa på arabiska till honom:” Jag säger ingenting annat än sanningen. ” Cook, flytande engelska, frågade Trezeguet om han förstod, och Mahmoud svarade: “Naturligtvis. Sam sa att han sa bara genom sina tänder “….”

Trots att han föddes utanför Egypten regerade situationen i laget fantastiskt och egyptierna på födelseplatsen accepterade sin “landsman” som sin egen. Det var nyfiken att se två personer på ett fält, för vilket maj var diametralt motsatt – om Salah deltog i Champions League-finalen mot Real Madrid, hjälpte Morsi Wigan att vinna en kampanj i klassrummet genom att spela på Storbritanniens gamla känd stadion.

Fick landslaget på grund av de nedskärningar som journalisten på YouTube ställde

Historien om att få Morsi i det egyptiska landslaget är lite komisk och kan samtidigt vara ett manus för någon film på ett sporttema. Faktum är att sonen till en tidigare pizzahandlare i Wolverhampton fick en blyertspenna från “Pharaohs” Hector Coopers blyertspenna absolut av en olycka. Argentinern, som utbildade landslaget vid VM, misstänkte inte ens existensen av en defensiv mittfältare, men hans assistent, Osama Nabih, grävde upp ett antal videoklipp i World Wide Web med Morsis spel. Wazim Ahmed (det är namnet på journalisten som publicerade poster på Internet) följde Moersies framsteg i England ganska länge och agerade som Nostradamus och förutspådde spelarens utmaning under landslagets flaggskepp tillbaka år 2015.

Jag somnade med en dröm för att spela för landslaget i Egypten

Morsi erkände att han alltid hade drömt om att försvara färgerna i det egyptiska landslaget – den här tanke gav honom inte sinnesro även vid 17 års ålder när han visade sig från sin Wolverhampton i Port Vale. Det var i lägret för den senare och började den nuvarande landslagsspelarens vuxna karriär.
“Till 24 års ålder lekte jag aldrig för ungdoms- eller ungdomslag i Egypten, då när jag 24 var en mogen man kom till lagets plats kunde jag inte tro på mina ögon, sade egypten.

Releated Post