Den stora och fruktansvärda Mario Balotelli

Belgien är känd för lugn och jämlikhet, tack vare vilket laget alltid ser bra ut i försvar. Det tros att “sporrarna” kommer att erbjuda sin stjärna ett nytt kontrakt, men hittills har detta inte hänt.

1. Mario Balotelli (Nice)

Den stora och fruktansvärda Mario Balotelli lyckades sätta sitt märke både med sportprestationer och inte riktigt. När fotbollsvärlden var en första underbarn, ”Super Mario” alltid beundrad och upprörd. När han befann sig i problem för evigt lyckades Mario sätta sitt hus i brand, studera kvinnofängelset och gräla med nästan alla tränare och lagkamrater. Han är en tickande bomb, redo att förstöra allt omkring sig.
Efter ett misslyckat försök att få fotfäste i Milan flyttade Mario till det franska Nice 2016. Sedan dess har ingenting hörts om honom, vilket redan är förvånande. Kanske på 28 år har angriparen äntligen mognat. I liga 1 botade han inte dåligt – han hade aldrig varit så stabil efter att ha gjort 33 mål i 51 matcher.

Nu leds han av Patrick Vieira, som själv en gång var en joker. Specialisten är bra för Mario, som i maj återvände till det italienska laget fyra år senare. Skulle någon grand ta en ny chans att ge italienaren? Detta är en av sommarens huvudintriger.

FootballHD påminner om försvarsspelare vars överföringar kostar den katalanska klubbens skattkammare ett ganska öre.

10 dyraste försvarare i Barcelonas historia Den 20 december tillkännagav Barcelona ett avtal med Valencia om att överlåta försvaret av Jason Murillo på lån. Under sex månaders lån betalade katalanerna Levantierna 2,5 miljoner euro och föreskrev också i kontraktet ett alternativ till återköp av 25 miljoner euro.

Om Barcelona på sommaren vill använda alternativet och ingå ett fullständigt kontrakt med Murillo, kommer denna fotbollsspelare att försvinna i den katalanska klubbens historia som en av de dyraste försvarsspelarna. Hittills är de tio dyraste försvararna som köpts av Barcelona enligt följande.

10. Lucas DING – 16,5 miljoner euro

Sommaren 2016 köpte Barcelona Digne ett kontrakt från PSG och såg det som en konkurrent för Jordi Alba på vänsterkanten av försvaret. Men på två år kunde Luke inte bli en nyckelfotbollsspelare i ”blaugranas” -lägret. Totalt för Barcelona tillbringade fransmannen 46 matcher, vilket utmärkte sig med 2 mål och 3 assists.

Releated Post