En belgisk med ett oförutsägbart efternamn för oss kunde

Världens mästare och nationella favorit, Mata gjorde ett namn för sig själv i Valencia, som han överförde till Chelsea 2011.
Redan i debutsäsongen vann han Champions League. Hans avgång till Manchester United förbryllade många fans av London-klubben, som fortfarande inte har förlåtit detta beslut till Mourinho. Mittfältarkontraktet löper ut i slutet av säsongen, och det är omöjligt att förutsäga var han kommer att vara efter. Det beror på hur mycket tid han kommer att spendera på fältet och hur mycket – på bänken.

4. Toby Alderweireld (Tottenham Hotspur)

Dags för en väg ut? Tio superstjärnor för att bli gratisagenter i sommar

En belgisk med ett oförutsägbart efternamn för oss kunde gå till United sista överföringsfönster, men “djävlarna” kunde inte ta den eftertraktade försvararen. Till slut stannade Toby kvar i ”sporrarna”. Alla tecken tyder på att han i slutet av säsongen kommer att lämna laget – det finns för många människor som vill signera honom. Alderweirelds betydelse för Tottenham är svårt att överskatta – i det nya laget blev han en riktig ledare och en av de bästa försvararna i ligan. På sommaren kommer United troligen igen att försöka locka honom till sig själva – under många år har de saknat en stabil och pålitlig försvarare.

3. Aaron Ramsey (Arsenal)

Dags för en väg ut? Tio superstjärnor för att bli gratisagenter i sommar

Den viktigaste walesiska stjärnan efter Gareth Bale tillbringade tio år på Etihad, men allt tyder på att han kommer att bli en annan klubbikon som London kommer att lämna. När Aaron Ramsey kom till Arsenal från Cardiff var han 18 år. han är inte den mest begåvade fotbollsspelaren i sammansättningen av ”Gunners”, men han kommer inte att vara upptagen av engagemang och militäritet. Med tillkomsten av Unai Emery har mittfältarens betydelse minskat, vilket troligen kommer att tvinga honom att inte skriva under ett nytt avtal.

Han är bara 28, och bland de möjliga friarna är Bayern, med vilken han påstås enas om villkoren. Därefter var denna information felaktig, men detta hindrar inte rykten.

2. Jan Vertonghen (Tottenham Hotspur)

Dags för en väg ut? Tio superstjärnor för att bli gratisagenter i sommar

Releated Post