Hockey träning: Ruzicka “Warmed” Defender och Attacks Reshape

Att Vladimir Ruzicka kan höja sin röst, det är en välkänd sak. Han visade på måndag praxis när han inte gillar tal försvarare representation.

“Pass är långsamma, vi behöver en skarpare och snabbare. Det är ett problem “erkände Růžičkův assistent Andrew Weissmann

En förklarade vad chefen tjeckiska substitut bänk så uppretade.” Först sakta vända spelet och återgå till skivan som ett självmål eller i din egen zon. Och då borde spelarna få hjulen snabbare, få det i tid och få ett ögonblick att bestämma.Om pucken är långsam, försvarare dem vystartuje och angriparen har lite tid att rulla motståndare. ”

Eftersom de senaste tre dueller med Frankrike, Österrike och Tyskland fick tjeckerna bara fyra mål, med betoningen på försvar kan verka konstigt utifrån. Men tränarna vet väl att defensiven är nyckeln till framgång. Och det är fortfarande långt ifrån perfekt

“Jag flyger inte mycket, vi lugnat ner lite,” Weissmann erkänner dock med tillägget. “Jag skapar alltid en blunder. Men det verkar för mig att allt uppstår i offensiven eller mellannivå när de tre angriparna kommer under rullen. Det finns numreras och sedan finns det lite kaos. ”

Det är därför de måste bidra till att förhindra attacker, eftersom de var och tre andra igen.För närvarande ser ut så här: Voráček, Sobotka, Erat – Jagr, Novotny, Cervenka – Hertl, Kovar, Vondrka – Simon Koukal, Zaťovič. Endast den fjärde sådan attack på hans vanliga formen.

“Vi försöker andra alternativ för att få det att fungera inte bara framåt utan även bakåt”, säger tjeckiska assistent. Detta gäller även samarbetet med Novotny Jagr. “Mot Tyskland det verkade ganska fungerade. Pojkarna gjort några chanser fanns makt. Det måste ha en balanserad sidlinjen – så att var tredje spelare som spelar upp flankerna. A motstår mestadels center “, säger Novotny defensiv roll.

Om måndag kväll vinna över Sverige tre poäng över Frankrike, är det tydligt att tjeckerna kommer att hamna i tabellen med tre.Troligtvis väntade sedan för någon i kvartsfinal i den amerikanska trion, Ryssland, Finland.

“matcher spelar hela mästerskapet, men vi gör nu avgjort mer lön, nej. Vi har observatörer i Ostrava som tittar på varje motståndare separat. då kommer de komma och sätta sig ner för att berätta för oss exakt vem som spelar, “sade Weissmann. “Vi får se efter dagens spel, men inte så mycket val.”

I teorin kan detta vara duellen mot Schweiz kommer inte längre att kunna bords något för att ändra. Hur använder man dem då? “Att verkligen försöka spelet utan misstag.Vi ska försöka, förhoppningsvis, att fokusera på den första tredjedelen vi fortfarande förlorar, “Weissmann planerar.

Releated Post