Klarade sig inte kritik och insåg att han själv personligen

Denna övergång av fotbollsklubbar till den nya affärsmodellen har greppat och Milan. Efter att ha förlorat alla de politiska hävstångerna, förlorade Silvio Berlusconi också ekonomiska intäkter. Insatserna i europeisk fotboll är mycket höga. I stället för lokala affärsmän kommer de största konsortierna, företagen och även sheikhs. Det var den senare som helt enkelt blåste upp fotbollsmarknaden med sina utgifter och var redo att gå långt. För att uppnå framgång på kortast möjliga tid. För Silvio Berlusconi finns det ingen plats kvar i den nya fotbollsåldern. “Milano” är redan fysiskt oförmögen att med de nya fotbollarna: PSG, “Barcelona”, “Manchester City”. Sheikhs är rikare, mer betydelsefulla, smartare, bara yngre. Berlusconi drog till sist. Milano var den enda tillgången som höll sitt rykte som en kraftfull europeisk politisk aktör. Vid den sista perioden av “förtrollande” av den mäktiga “Milan” var det ganska smärtsamt att titta på. Andrea Galliani och hans fria agenter undergrävde bara grunden som Rossoneri höll.

Klarade sig inte kritik och insåg att han själv personligen blev en nyckelfigur som förstörde klubben, beslutade Berlusconi att sälja sin huvudsakliga tillgång. Transaktionen var väldigt viskös, övergångsprocessen till de nya ägarna åtföljdes av hype i pressen. Det var svårt att förhandla med den nya kinesiska ägaren – Li Yunhong. Men problemet är inte ens det. Det är väldigt ledsen att inse att en sådan stor klubb är nu i händerna på en bedrägeri.

“Milano” – mittenbonden. Roten i handboken och de tidigare legenderna förstörde Rossoneri. Foto: Getty Images

Den kinesiska tidningen Shanghai Zhenkuang publicerade en artikel om Li Yunhong. Enligt henne på 90-talet var Li i centrum för en bedräglig skandal i Kina, vilket innebar bedragande av över 18 000 insättare, som han hade lurat med cirka 100 miljoner. Två av hans bröder lämnade snabbt Kina för att undvika straff. År 2015 skapade han ett finansiellt företag, tack vare vilket han kunde bedrägligt dra tillbaka 85 miljarder från landet.

Releated Post