PSG – Real Madrid 1:2

Innan Barcelona, ​​Madrid Real Madrid i år. Även spanska tränare Emery hjälpte inte den ambitiösa PSG att bryta den spanska förbannelsen i Champions League. Den franska mästaren njuter av tävlingen redan i åtta finalen. Och Emery kommer sannolikt att säga adjö till säsongen i Paris, för att klubbens katarister har jobbat för semifinalen i år. Han slog inte ens de sista åtta lagen, för han förlorade också PSG White Balance (1: 2). Real Madrid-försvarare – fortsätter som Liverpool har lyckats med en 0-0-rubbning med FC Porto.

De skulle slå två mål mannen från Santiago Bernabéu, efter den första halvan av rebounden, men Paris SG-spelare var tvungna att vara glada att de inte spelade med Real. Ramos hade en enorm chans efter arton minuter, men Areolas mål var bara ett reflexivt ingripande och räddade sitt lag igen. Efter Marquinhoses fel var Benzema på väg, men den 25-årige målvakten sprang i tid och sköt av.

Chanserna vann sålunda de första halvtvinnarna, för hemmalaget var bara ett hot före pausen av Mbappı skott från en stor vinkel, matcherna hade samma topp. Deras försvarare arbetade perfekt, så Emerys överordnade inte kände publiken med organiserade publikfyllda spelare.

Ronalds trefa och Verratti kort
Speciellt när deras kombinationer var för felaktiga och förlusten av bollar överraskande ofta. Och eftersom den sårade Neymar hade missat mer än den franska mästaren var villig att erkänna före matchen hade han inte disciplinen att spela Real de minsta problemen.

Och sex minuter efter pausen hade han inte dem alls. Efter Alves misslyckande krävde centrering Lucas att Ronald skulle klia, och den exakta huvudskottet gick inte bort. De hemvuxna människornas öde, som logiskt började marschera med nerver, förseglade sedan Verratti i 66: e minuten. Han var fuzzy, han kände sig inte fel, och efter andra gick han tidigt till förklädningsrummen.

Releated Post