Representant för den gyllene generationen av belgiska fotbollsspelare

Representant för den gyllene generationen av belgiska fotbollsspelare, Dembele visade sig själv ljust i Tottenham, vilket den här säsongen är svårt att föreställa sig utan honom. Kraftfull, tekniskt begåvad och ”otänkbar”, dominerar han på mittfältet. Tyvärr plågas han ofta av skador, och förra säsongen gick han inte på planen så ofta han ville – under ledning av Pochettino blev han slagen av Eric Dyer, Christian Eriksen och Dele Ali.
Det belgiska kontraktet löper ut i slutet av säsongen, och många rykten tyder på att han kommer att lämna laget. Kina vinkar redan till sig själv, och i Europa såg Milan sitt öga på Dembel.

7. Cesc Fabregas (Chelsea)

Dags för en väg ut? Tio superstjärnor för att bli gratisagenter i sommar

Den 31-åriga mittfältaren kan betraktas som den största i sin position, och nästan vem som helst kommer att avundas av antalet troféer. Han var en stjärna i Arsenal, Barcelona, ​​Chelsea och det spanska landslaget och är fortfarande en stor fotbollsspelare. Sedan han uppträdde i London vid 16 års ålder har han inspirerat andra, och få har möjlighet att diktera ett spel som det från mitten av fältet. Men även en spelare med hans talanger spelar inte alltid på Chelsea. Kanske, till skillnad från Luis, är han inte så glad över Sarris ankomst, och överväger redan möjliga alternativ för att lämna.

Fabregas kontrakt går ut i slutet av säsongen, och rykten antyder en eventuell övergång till Atletico Diego Simeone.

6. Diego Godin (Atlético)

Dags för en väg ut? Tio superstjärnor för att bli gratisagenter i sommar

Diego Godin är en ogenomtränglig vägg i försvar och anses vara en av Atléticos mest pålitliga försvarare. Han tillbringade de senaste sju åren på den högsta nivån. Efter att ha gjort sitt namn i Villarreal gick han med i Atletico 2010. Han litade på Simeone, och han tog upp en idealisk försvarare för sitt lag, där defensivt spel är oerhört viktigt. Efter att ha lämnat Gaby blev Godin kapten för ”madrasserna” och ledde sina lagkamrater till seger i UEFA Super Cup mot Real Madrid. Stark i luften och användbar i båda straffarna, han är mycket pålitlig och gör nästan inga misstag. Det är användbart för alla lag. Den 32-åriga veteranen bekräftade att han nyligen avslog Manchester Uniteds erbjudande eftersom han avser att stanna kvar på Wanda Metropolitan, men ett nytt kontrakt har inte tecknats. Med sin avgång kommer Madrid att förlora mycket.

Releated Post