Slovaks måste också hjälpa norrmännen. Hudáček: De är proffsen, vi litar på dem

Alla hoppas vinna finarna, och de har ingen tvivel om det eftersom det är ganska troligt. Värre är dock Norge, vilket är ett svagare lag. Målvakten Július Hudáček är fortfarande lugn. “Norrmännen behöver göra poäng i IIHF-bordet för att starta sin olympiska kvalifikation hemma. Det är en stor fördel. Så det finns något för dem, det kommer inte att bli en lätt match för vitryssarna, säger målvakten som har gjort bra i duellen med Ryssland. “Norrmännen har samma karaktär som svenskarna. Å ena sidan finns det stora yrkesverksamma, de tillåter inte mycket stress på den andra. Jag tror att de kan göra det. ”

I detalj är Slovaks nuvarande situation inte löst av kaptenen Tomáš Kopecký. “Det är upp till oss att slå amerikanerna.Vi måste kämpa mot finarna och ryssarna och hoppas att lycka kommer till oss. För att lösa andra lag, det är spekulation. Vi måste fokusera på oss själva. Och tryck? Han skapar media, alla spelare måste ta itu med det. ”

Men även om allt var trevligt skulle Slovakerna ha svårt. Amerikanska laget i Ostrava utför utmärkt hockey och har ingen anledning att släcka. Tvärtom kommer duellen med våra östliga grannar att vara mer som en quarterback final.

“För att erkänna har jag inte ens sett dem i en match. Men enligt rapporten vet jag att de har smarta spelare i laget, totalt sett är det en väl sammansatt och snabb manchaft. Det blir inte lätt.Men om vi vill avancera, måste vi vinna, “vet försvararen Milan Jurčina.

Coach Vladimir Vůjtek tiden tar monteringen, varifrån han hoppade av skadade anfallaren Tomáš Jurčo där det är oklart om lyckas sätta in tisdag tillsammans.

“Om inte, byt ut den och lägga till den i Lušňák roster Ivan lamm. Om Jurčo styrelse kommer Lušňák upprättats i trettonde position anfallare “, sa tränaren, som har inte ens klart om målet vara att Laca eller Hudačko. “I keep it i mitt huvud fortfarande sängliggande, och viktigast av allt du måste prata med båda.”

Releated Post