Spartak är inte utan problem, men det borde ta andra plats i gruppen

Europa League. Grupp G. Spartak

Om du lider länge kommer något att visa sig. “Spartak” i början av säsongen, både inhemska och internationella, led tillräckligt. Det verkar som att “röda och vita” äntligen skulle bryta igenom. I en god bemärkelse av ordet.

Tre skriver, två i åtanke. Vad är chansen att ryska klubbar kommer in i Eurovesna

I 4: e omgången måste muskoviter slå Rangers. Bara för att de inte har något annat sätt. Ja, och de är helt enkelt starkare “resenärer”. “Villarreal” är också skyldig att vinna, och för andra gången, “Rapid” – bara det spanska laget kommer att ha en högre nivå. Vad händer i slutet: “Villarreal” – 8 poäng, “Rangers” och “Spartak” – 5, “Rapid” – 3. Den näst sista rundan, och i det här fallet måste säga sitt viktiga ord. Om Spartak vinner laget från Wien, är de tillbaka på hästen. Finns det några förutsättningar för ett sådant resultat? Ja självklart! Och om i Spaniens andra match spanska spanjorerna “slap” skotten, kommer situationen att vara enligt följande: “Villarreal” – 11 poäng, “Spartak” – 8, resten kommer att behålla status quo. I den sista rundan, Villarreal, som löste alla sina problem och uppgifter i ett hemspel mot Spartak, har råd att slappna av. Och spela en reserv. Motiverad “rödvit” i det här spelet kan du ta en rutt. Och det kommer att vara tillräckligt. Utan hänsyn till spelet i Wien.

Prognos: Spartak är inte utan problem, men det borde ta andra plats i gruppen.

Europa League. Grupp J. “Krasnodar”

Tre skriver, två i åtanke. Vad är chansen att ryska klubbar kommer in i Eurovesna

Allt är enkelt. Gilla alla lysande. Krasnodar måste nödvändigtvis vinna i returkampen “Standard”. Och då kommer absolut allt i sina händer. Bottom line: Krasnodar har nio poäng, Sevilla kommer att ha samma belopp efter en annan Akhisar-borttagning. Belgerna kommer att ha sex poäng. Nästa – sanningens ögonblick. Kuban hem måste vinna turkarna, och seviltsy förlorar inte “Standard” på vägen. Detta kommer att räcka för för “black-greens” att boka en biljett till playoffs. Den sista turnén i detta fall kommer att bli en formalitet. Men knappast tomt. Sevilla vill säkert hämnas för nederlag i andra omgången. Det kan vara att Trust Machina kommer att kunna vrida den. Det hypotetiska misslyckandet i Andalusien är osannolikt att det påverkar det totala resultatet av Krasnodars resultat: tjurarna är skyldiga att lämna gruppen. Mest troligt, från andra platsen.

Releated Post