Utan den ledande stjärnan i fransk och världsfotboll

Denna säsong förklarade Jovic allvarligt för hela världen. Han har skakat upp sina prestationer i Tyskland, och har redan uppmärksammat Barcelona, ​​Real Madrid och Chelsea. Men Eintracht har alla chanser att överbjuda ett kontrakt, och de har redan meddelat planer på att göra det. Slaget om Jovic är bara början.

Krzysztof PENTEK (“Genua” / “Milan”, 26 mål)
Den 23-årige Pole gjorde sex mål i de första fem matcherna i Milano, och nu har 31 miljoner kronor som klubben fick för honom verka som obetydliga pengar – på bara två veckor fördubblades hans marknadsvärde. “Chelsea” måste också vara nöjd med Higuain, som ersattes av Pentek …

Kilian MBAPPE (PSG, 29 mål)
Utan den ledande stjärnan i fransk och världsfotboll är Kilian Mbappa ingenstans – alla känner till honom. Den oändligt begåvade och snabba världsmästaren förbereder sig nu för att tävla om Champions League-guldet med PSG, och statistiken talar för sig själv.

Under det senaste decenniet har den engelska Premier League blivit inte bara en utställning för fotboll, utan också en plattform för miljardärer. De rikaste människorna i världen, som inte har några intressen i fotboll, investerar tiotals hundratals miljoner pund i att ta del av klubbarna i den elitiska engelska divisionen och stödja sina försörjningsförhållanden. Mot denna bakgrund sker allt fler onaturliga processer i Premier League – klubbar som betraktades som medelbönder och till och med utomstående för 10-15 år sedan är nu en av de främsta utmanarna för segern i turneringen. Det handlar först och främst om Manchester City och Chelsea, även om huvudstaden och andra toppklubbar i England, såväl som lag i lägre rang, inte förbi huvudstaden.

Frågan som har blivit oroande fans oftare på senare tid – hur länge det här kommer att vara och hur en ekonomisk fest kommer att påverka utvecklingen av fotboll som ett spel i allmänhet – är det osannolikt att hitta sitt svar inom detta material, men de rikaste och mest kraftfulla personerna i Med hjälp av data från öppen åtkomst bestämmer vi ubåten just nu.

Releated Post