Uttalande av Paul Singer lugnade fansen

Berlusconi själv var inte “ren till hands”. Men för honom var “Milan” hans favoritleksak, där han investerade sina pengar. Ditt hjärta och själ. Denna klubb visade sitt “ego”. Nu är Rossoneri efter en man för vilken principer och anständighet är likgiltiga. Och hela loppet under Teamets Revival-märke ledde nästan ledningen att avlägsnas från europeiska koppar för att bryta mot reglerna för finansiellt rättvist spel. Det visade sig att Li Yunhong inte är en så rik investerare. För att köpa nya spelare tillbaka i 2017 hängde han på låneskulden till Elliott Management på 303 miljoner euro. Mängden är enorm för klubben. Förhandlingar om försäljningen av klubben i skuld har redan varit i sommar. Lyckligtvis är ledningen nu i händerna på Elliott. Den viktigaste personen som direkt håller Rossoneri under kontroll är italiensk-amerikansk Rocco Comisso.

Uttalande av Paul Singer lugnade fansen.
“…
“Finansiellt stöd, stabilitet och korrekt tillsyn är nödvändiga förutsättningar för snabb framgång. Elliott ser fram emot möjligheten att förverkliga klubbens potential och returnera den till pantheon av de bästa europeiska fotbollsklubbarna, där det med rätta skulle vara “….”

Nu försöker Milan återta sin ställning ekonomiskt, men i en sådan situation är det väldigt svårt att bryta sig ur skulden, lånen och den permanenta ombyggnaden. Klubben under Berlusconi gick inte bara till “destruktiva döds” -fasen i slutet av regimen, men också det här programmet, som fortfarande levde och var populärt i fotbollsfansens minne, var så hemskt att det bara förvärrade situationen. Elliott Management kommer att väljas länge, reglerna för finansiell rättvisa spel tillåter inte att spendera stora pengar på restaureringen av den tidigare nivån. Det tar flera år även att lyfta laget till nivån på hemmalaget, jämförbart med en plats i Champions League.

Releated Post