VIDEO: Kommer du att gifta dig med mig? Yes! Men begäran om en hand kommer inte att ligga på hockeybordet

Under taket i den moderna Praghallen, bakom det massiva glaset finns ett rum där allt går.Från auditoriet svårt att se insidan, inne sin tur har du en överblick över allt som är på isen och narvaných står händer.

“Tre, två, ett, Libor!”

Det finns en riktlinje och moderator Boucek börjar tala, ett bekant ansikte tjeckiska fans ockupera kan utlänningar få perfekt engelska

Under ledning av O 2 arena som ser ut som en rymdstation -. ett dussin små skärmar hundratals knappar, datorer, mikrofoner…

det är där folk från produktionen försöker få besökarna uppleva hockey spel och mycket mer. “Vi vill ha en person som kommer till full spela dag och följer även tre matcher, såg han varje gång något nytt”, säger Martin Zahalka, regissör brottning program.

Det är nödvändigt att ha i sin repertoar en massa låtar, scener kub, digital grafik för att ringa i lobbyn.Allt är utvalt av Zahálka och hans folk? Inte riktigt – musik som öknen efter att göra mål kan du välja lagen själva

Och som ni kan poštěstit att avbrottet hade setts över isen också.? “Att excentrisk, inte sitta i stolen och börja dansa, se till att du får tärningarna”, säger med ett leende “Director gör.”

En spännande scen ägde rum en vecka sedan i matchen mot Tjeckien Kanada (3: 6). En intet ont anande flicka frågades av hennes kära hand omkring 17 000 personer.Hon skratt och gråt samtidigt, hon sa ja.

Sedan dess produktion O 2 arena mottagna framställningar att inkludera ytterligare ansökningar för hand eller födelsedag kort. “Det var på sätt och vis en exceptionell händelse, vi vill inte upprepas, och det blev en normal sak”, säger Zahalka.

Det är ett bra lag så här “osynliga” arbetare överväldigad dag agenda. Shift dem började innan turneringen, den ökade uppmärksamhet ägnas förberedelserna inför invigningen, det är nu förment läget lite lugnare.

“Men timmarna är lika långa, kom vi på åtta på morgonen och nu kommer vi att lämna även innan midnatt “, säger Marcel Voneš, ledande producent,

Releated Post